Hi!

Klaudia

New member
Hi all!

I'm 17 years old. I live in Poland and my English is not so good.

I hope you will get to like me and help me move on this forum, because I don't know how to use it yet ;)

I want to meet here great people and improve my english (next year I' m going to have the most important exams- Matura exams).

SomewhereInPoland

New member
Eee- coś się ci ludzie dzisiaj za bardzo nie spisali :) zawsze tak ładnie witają... w każdym razie cieszę się, że tu jesteś, na początku byłam tu jedyną Polką i też czuję się dziwnie... teraz umiem już kilka przydatnych słówek i przestałam się przejmować swoim beznadziejnym angielskim- wszyscy mnie rozumieją- prawie wszystko piszę w teraźniejszym, ale co tam :D na pewno będziesz zadowolona, że tu trafiłaś, bo jest naprawdę spoko :D pozdrawiam!

Klaudia

New member
Cieszę się, że nie jestem sama

I tak na marginesie możesz mi powiedzieć co znaczy ROTFL czy coś takiego??? :D

SomewhereInPoland

New member
rotfl to mniej więcej to samo, co lol :D na GG jest taka obrotowa wyszczerzona buźka i on właśnie nazywa się rotfl :) rozszerzenia tego skrótu niestety nie znam :D

Klaudia

New member
thx :)

Denerwuje mnie troche, ze nie wiem kto tu jest dziewczyna a kto chlopakiem, ale wszystko wyjasni sie w swoim czasie :)

SomewhereInPoland

New member
Ja też się nie łapię :) ale możesz ich pytać, oni są naprawdę mili i odpowiedzą - nie to, co u nas- hihi :) większość to dziewczyny...

Klaudia

New member
Hi Klaudia' date='welcome to LPF,I didn´t understand what u said lol,but anyway,have fun in here,and hope u make a lot of lfriends;)[/quote']I'm sure that I'll find lots of friens here :) :*

Top Bottom