Another n00b =)

MISS_JUSTYNA

New member
Hey! My name's Justyna. I'm full-blood Polish, born there and all, but live in the USA -- NJ to be specific. I am NOT a new fan to Linkin Park. I liked them for a long time & have all of their cd's and almost all of their dvd's. Hmmm... dont know what else to write...

oh yeah...

I'm 14 years old if anyone cares =)

that was quite random...

MISS_JUSTYNA

New member
Welcome to the forums Justyn. Interesting name =D Do you pronounce it like "Justin"? Anyhow' date=' hope you have fun here :) [/quote']
lol actually, its JUSTYNA and its pronounced like Jus-tee-nuh. :)

Klaudia

New member
Hehe, Polacy sa wszedzie? Moja przyjaciolka ma tak samo na imie :)

Witam, mam nadzieje, ze bedziesz tu milo spedzac czas, ja odwiedzam 4um rzadko i nie udzielam sie zbytnio, bo polowy z tego co tu pisza nie rozumiem :/

Klaudia

New member
Jestem z Debicy ale sie urodzilam w szpitalu w Rzeszowie :) a ty ?
Mieszkam w Dzierzoniowie kolo Wrocka. A we Wroclawiu sie urodzilam :)

translate: I live in Dzierzoniów nearby Wroclaw. But I was born in Wroclaw

MISS_JUSTYNA

New member
Mieszkam w Dzierzoniowie kolo Wrocka. A we Wroclawiu sie urodzilam :)
translate: I live in Dzierzoniów nearby Wroclaw. But I was born in Wroclaw
To fajnie :) Moja ciotka mieszka w Wroclawie. Czy masz jakas rodzinne lub znajomych tu w ameryce ?

translation : That's cool :) My aunt lives in Wroclaw. Do you have any family or friends living here in America ?

Klaudia

New member
To fajnie :) Moja ciotka mieszka w Wroclawie. Czy masz jakas rodzinne lub znajomych tu w ameryce ?
translation : That's cool :) My aunt lives in Wroclaw. Do you have any family or friends living here in America ?
Tak, mam! Ciotke w Arizonie. Kiedys mieszkala w NJ, wiec moze ja znasz... ;)Ma na imie Beata. Byc moze pojade do niej za rok, albo za dwa, bo zapraszala mnie do siebie i nawet mowila, ze szuka dla mnie college'u, tylko nie wiem czy sobie poradze, bo moj jezyk nie jest rewelacyjny :/

translation: Yes, I've got aunt in Arizona. She lived in NJ, so maybe you know her ;) Her name is Beata. Maybe I'll go to her next year or second, because she ivited me and even said that she was searching for college for me, but I don't know if I manage, because my english isn't sensational :/

Top Bottom