VinnyTheory
New member
Hey!, how you doing?
welcome to the forum
welcome to the forum
Wiesz w jakim miescie ona mieszkala w NJ ? Beata ... Jakie jest jej ostatnie imie ? Moze ja znam, albo moze moja mama ja zna.Tak, mam! Ciotke w Arizonie. Kiedys mieszkala w NJ, wiec moze ja znasz... Ma na imie Beata. Byc moze pojade do niej za rok, albo za dwa, bo zapraszala mnie do siebie i nawet mowila, ze szuka dla mnie college'u, tylko nie wiem czy sobie poradze, bo moj jezyk nie jest rewelacyjny :/
translation: Yes, I've got aunt in Arizona. She lived in NJ, so maybe you know her Her name is Beata. Maybe I'll go to her next year or second, because she ivited me and even said that she was searching for college for me, but I don't know if I manage, because my english isn't sensational :/
Wiesz w jakim miescie mieszkala w NJ ?Nie wiem jak ma teraz nazwisko, bo wyszła za mąż. Ale ma małego syna, ma teraz 2 może 3 lata.
I don't know what is her surname, because she got married. But she has little son, he is 2 maybe 3.
No, I don't know ((Wiesz w jakim miescie mieszkala w NJ ?
Do you know the city she lived in in NJ ?
I LOVE your avatar. It made me laugh so hard that I choked on my spithey welcome to the forums!
hahaha, yes, it's really funny avatar :thumbsup:I LOVE your avatar. It made me laugh so hard that I choked on my spit